Részvételi információk

Fontos

Részvételi tudnivalók

 1. Érkezés

A bejáratnál történő torlódások elkerülése végett, kérjük, mielőbb érkezz meg. Legkésőbb 9.30-től elkezdjük a jegyek kezelését.

 1. VIP termekbe belépés

A VIP termekbe csak azok léphetnek be, akik VIP jegyet váltottak. Szülőjeggyel és standard jeggyel ezekbe a helyiségekbe nem lehet belépni. VIP jegy már nem váltható, a szolgáltatási szint az eladott jegyek mennyisége alapján lett kialakítva.

 1. Helyek elfoglalása

Az egyes standokon és termekben érkezési sorrendben történik a helyek elfoglalása. Ha valamelyik program fontos számodra, akkor időben legyél ott.

 1. 14 éven aluliak biztonsága

14 éven aluliak csak szülői felügyelettel érkezhetnek, és hagyhatják el az Akvárium Klubot. Jegyük alapján a biztonsági személyzet tudni fogja, hogy erre figyelniük kell. A 14 év alatti gyerekek védelme a szülők felelőssége, mindamellett, hogy az Akvárium klub biztonsági személyzete a helyszínen maximális figyelemmel látja el feladatát. A szülők saját felelősségükre ideig-óráig egyedül, illetve barátokkal hagyhatják 14 év alatti gyermeküket, akik testi épségét az Akvárium biztonsági személyzete és a rendezők hostjai és hostessei folyamatosan nyomon követik. Minden teremben van egy hostess, és vannak biztonsági emberek is.

 1. Szülőjegy jogosultság

Csak olyan szülő, nagyszülő, gondviselő vehet igénybe Szülőjegyet, aki ennek tényét tudja magáról igazolni. Az igazolás elsődleges forrása a személyi igazolvány. Nagyobb gyerekcsoportok esetén egy egy szülő több gyerek, illetve más szülő gyerekének felügyeletét is elláthatja teljes felelősséggel. A belépéssel minden Szülőjegy tulajdonos egyben az általa felügyelt gyermek biztonságáért is felel.  A szülőjegy célja, hogy a szülő biztonságban tudhassa gyermekét, de közben ő is igénybe tudja venni a rendezvény szülőnek szánt szolgáltatásait, elsősorban a Szülőmegőrző területén.

Amennyiben nem egy szülő vagy egy másik gyermek szülője az igazolható gondviselő, úgy minden esetben 14+-os jegyet kell venni, vagy arra kell változtatni a megvásárolt szülőjegyet felár ellenében.

 1. 16 éven aluliak adatvédelme

16 éven aluliak csak két tanúval ellátott, írásos szülői nyilatkozattal vehetnek részt a helyszíni TikTok versenyen és a Részegszemüveg Challenge-en. Ezt előre is el lehet készíteni és odaadni a szervezőknek, de a helyszínen is elkészíthető, formanyomtatvány a rendelkezésetekre áll majd.

 1. Miért nincs ott a kedvencem?

Az esemény mindenki számára nyitott volt, most is az, és az is lesz. Nagyon sok TikTokkert hívtunk, akiket ismertünk, és olyanokat is, akiket nem. Van, aki nem is válaszolt, de sokan, több mint ötvenen elfogadták a meghívásunkat. Közel harmincan jelentkeztek a weboldal erre kialakított részén keresztül, hogy szeretnének jönni, mi mindenkinek biztosítottuk a lehetőséget. Mivel ez az első ilyen esemény, néhányan nem éreztek rá, hogy ez „mindenki ünnepe, minden hazai TikTokker éves nagy eseménye”, és hogy most félre kell tenni, hogy kit kedvelünk, vagy kit nem. Ezért ne haragudjatok rájuk, jövőre számítunk mindenkire, aki most nem tudott vagy akart eljönni, és persze Rád is. Ne feledjük, leszünk elegen! 😊

 1. Létszám

A hatóságok 1600 főben maximálták a beengedhető létszámot. Ennyien leszünk.

 1. Videó oktatás

A videó oktatáson a jelentkezők felelőssége, hogy időben megjelenjenek. A 14 év alattiakat a szülők kísérjék át, mivel ez a képzés a Szülőmegőrző területén található előadóteremben lesz.

 1. Jogok a VIP jeggyel:
  1. a termekbe, így a közönségtalálkozókra is külön, gyorsított sávban juthatsz be
  2. a nap folyamán ebédet (pulled pork szendvics) és további harapnivalókat (pogácsa, édes-sós sütemény és mini szendvicsek), valamint italokat (két üdítőt) biztosítunk. Ezeket jegyeid ellenében kapod majd meg. A jegyeket érkezéskor veheted át, vigyázz rájuk, amennyiben elveszted őket, nem fogjuk tudni pótolni.
  3. Kibővített ajándékcsomagot kapsz
  4. Soron kívül találkozhatsz TikTokkerekkel az influencer show után, főleg ha előzetesen regisztráltál, akkor garantált velük a szelfi 😊.
  5. A VIP teremben folyamatosan nagyobb esélyed van találkozni kedvelt TikTokkereiddel, mivel ott több időt fognak eltölteni, mint a Klub egyéb területein.
 2. Helyszíni szolgáltatások feltételei

A helyszínen mindent ingyenesen használhatsz (hajfonás, sminkbemutató, mosdók, ruhatár, műtehénfejés, szkandergép, részegszemüveg gép, stb.). Vásárolni lehet viszont Skullcandy fejhallgatókat, illetve korlátozott számban az eseményhez kapcsolódó ajándéktárgyakat: fekete póló, tornazsák és kulacs. Amennyiben ezek elfogynak, vagy nincs Nálad elegendő készpénz, úgy előrendelést lehet leadni rájuk. Előrendelésed akkor válik érvényessé, ha vagy a helyszínen vagy később megrendeled, és kifizeted az adott ajándéktárgyat. A büfében hideg és meleg ételeket is kaphatsz, tekintsd meg az Akvárium Klub étlapját. A büfét és a biztonsági személyzetet nem a TikTOP szervezői, hanem az Akvárium Klub biztosítják.

 1. Nyereményjegyek, Tiszteletjegyek

Akik Tiszteletjegyet nyertek, azok a helyszínen kapják meg a nevük bediktálásával karszalagjukat. Keresd az ARTIST/VIP/SAJTÓ/STAFF pultot a bejáratnál

 1. Helyszíni jegyvásárlás

A jegyek döntő többsége elővételben elfogyott, a helyszínen csak korlátozott számban kaphatóak majd belépők. VIP jegyek is elfogytak minden korcsoport számára. A jegyeket érkezési sorrendben lehet átvenni, illetve karszalagra váltani. A pénztár legkésőbb reggel 9.30 órakor nyit ki.

 1. Szelfi kedvencemmel VIP jegy nélkül

Nem VIP jeggyel is tudtok majd szelfizni kedvencetekkel, ha belefér az idejébe, és nem lesz már túl fáradt.

 1. Öltözet

Bármilyen kulturált ruhában érkezhetsz. Az esemény egy díjátadó, de egyben buli is laza programokkal, így olyan öltözetben legyél, amiben jól érzed magad, ami kényelmes, és ami az átlagosnál azért kicsit vagányabb, elegánsabb, bulisabb.

 1. WIFI

Lesz, de jelentős eseményeknél a sok felhasználó miatt, illetve a föld szintje alatti tér miatt sem az internet, sem a wifi működéséért nem vállal felelősséget az Akvárium Klub.

 1. Helyszíni versenyek (TikTok verseny, Részegszemüveg challenge)

Ezekre az információs pultnál tudsz jelentkezni 10.30 és 11.00 között. A videókat 12.00-ig kell elkészítened, és az információs pultnál elmondottak alapján a megfelelő helyre feltöltened.

 1. Lesz jövőre is TikTOP Fest & Awards?

Természetesen, sok új tervünk van, kövesd be az oldalunkat a TikTokon, Instagramon, Facebook-on, és mindenről azonnal értesülsz majd.

 

TÉRKÉP

 

PROGRAM