JEGYÉRTÉKESÍTÉS


JegytípusÁrMennyiségKosár
5000 Ft
3800 Ft
12500 Ft
NORMÁL: Feljogosít a rendezvény látogatására, többszöri alkalommal történő ki/belépésre,a közönségtalálkozókon, szórakoztató programokon, a díjátadó gálaműsoron és a koncerteken való részvételre azok meghirdetett idősávján belül.

VIP: Feljogosít a rendezvény látogatására, többszöri alkalommal történő ki/belépésre, egy elkülönített VIP teremben reggel 9-10 között az influencerekkel történő fotózásra, rövid találkozóra. A VIP teremben naponta többször kávé- és teasütemények várják a VIP-jegyvásárlókat, illetve a VIP-k bármikor felhasználható üdítő jegyeket kapnak (2db.). Természetesen a közönségtalálkozókon, a szórakoztató programokon, a díjátadó gálaműsoron és a koncerteken is a többi vendéggel együtt részt tudnak venni az egyes események meghirdetett idősávján belül.

GÁLA: Feljogosít a rendezvény látogatására délután 4 órától, többszöri alkalommal történő ki/belépésre. A Gála Jegyet vásárlók a szórakoztató programokon, a díjátadó gálaműsoron és a koncerteken a többi vendéggel együtt részt tudnak venni az egyes események meghirdetett idősávján belül, de a közönségtalálkozókon nem tudnak résztvenni. A nap délutáni részén is maradó influencerekkel -előre nem rögzített és nem garantált módon a folyosón, a szponzor standokon és/vagy beszélgető pontokon – össze tudnak futni, de közös fotózás vagy aláírás nem garantált. Ezt a jegyet főleg a koncertek és a díjátadó iránt érdeklődőknek javasoljuk, vagy akik csak délután tudnak résztvenni az eseményen.

JEGYEK KAPHATÓK A TICKETPORTAL OLDALÁN IS!

 

Mi mindent megteszünk, hogy találkozhassunk októberben, de a kormány döntéseit mi sem tudjuk felülírni. Amennyiben elmaradna a fesztivál, akkor a megvásárolt jegyed árát visszaigényelheted, vagy felhasználhatod a következő évben. Nincs vesztenivalód! Vedd meg a jegyed ma!