Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Szülőjegyet csak szülők vagy nagyszülők vásárolhatnak, akiknek igazolni kell tudniuk jogosultságukat.

Ez lehetséges. Ez esetben nem szülőjegyet kell venni, hanem a 14 év felettieknek szóló VIP jegyet.

A szervezők a zsürivel és a szponzorokkal együtt egyéb kategóriákat is megállapíthatnak, és további díjakat oszthatnak ki a Gálaműsor keretein belül.

Aki 20-100.000 követővel rendelkezik, és az év folyamán kiemelkedően növelte rajongói számát. Új színfolt volt. Érdekes és egyben számunkra értékes embernek is tartottuk. Kreatív, egyedi és sokszínű videókat készített, kiemelkedően szórakoztató volt, kiválóan alkalmazta a videó készítési technikákat, és volt benne valami plusz faktor. Videói egyre ütősebbek és hatásosabbak voltak.

A zsüri dönti el, hogy ki kerül shortlist-re, majd a közönség szavazhat a weboldalon. Ebben a kategóriában csak a 100.000 rajongó feletti sztárok szerepelhetnek. A szavazás alapján kialakuló top 16 shortlistes közül egy TikTokkerekből, videós és marketing szakemberekből álló zsüri többségi szavazással választja ki a helyezetteket. A TikTokkerek által kialakított helyezés 50%-os súllyal szerepel a döntésben. A zsüri szerepe az, hogy a lehetőségekhez képest minél inkább objektív legyen a döntés. A szempontok: mennyire tartalmas videókat készített a jelölt, milyen a videók technikai színvonala, mennyire harmonikusan használ trükköket,effekteket, filtereket, mennyire érdekes, értékes és vonzó a TikTokker személyisége, és összességében mennyire ütősek és hatásosak a videók, mekkora esélye van az adott jelöltnek, hogy tartósan is sztárrá váljon, mennyire jelenik meg a személyiségében a szükséges plusz (példakép). Aki a zsüriben szerepel, azt nem lehet nevezni. Részletes kiírás

Ebben a versenyben csak a 20.000 követő alatti TikTokkerek videóit lehet nevezni, mivel ennek célja friss tehetségek felfedezése. Először is a TikTok közösség szavazatai alapján dől el, hogy ki kerül shortlist-re, majd egy TikTokkerekből, videós és marketing szakemberekből álló zsüri a top 20 jelölt közül többségi szavazással választja ki a helyezetteket. A TikTokkerek által kialakított helyezés 50%-os súllyal szerepel a döntésben. A zsüri szerepe az, hogy a lehetőségekhez képest minél inkább objektív legyen a döntés. A szempontok: mennyire tartalmas a benevezett videó, milyen a videó technikai színvonala, mennyire jó a szereplő(k) alakítása, és mennyire vonzó a személyisége, mennyire harmonikusan használ trükköket, effekteket, filtereket a jelölt, és összességében mennyire ütős és hatásos a videó. Részletes kiírás

Jelentkezz be az OBB standján a versenyre. Az lesz a feladatod, hogy használd a részegszemüveget, majd énekelj el egy számot egy tetszőleges dalra kissé kába állapotban :). A standon megadott címre küldd el a videód linkjét, aminek sikerét egy népszerű TikTokkerekből álló zsűri és a közönség hangereje értékeli majd, ha bekerül a top 20-be. Részletes szabályzat

A feladatot a Hallban található információs standon kapod meg. Két zene közül választhatsz, az egyik magyar, a másik angol nyelvű lesz. Tíz perc alatt kell felkészülnöd, és kitalálni a koncepciót, majd egy órád lesz elkészíteni a videód vágásokkal és trükkökkel, filterekkel együtt. Ezután a videód linkjét el kell küldened a megadott címre. Egy népszerű TikTokosokból álló zsüri azonnal áttekinti a pályázatokat, és meghozza a döntését. A legjobb felvételeket a színpadi kivetítőn mutatjuk be. A zsűri és a közönség hangereje értékeli majd a videód, ha bekerül a top 20-ba. Részletes szabályzat

A VIP jegyek feljogosítanak arra, hogy VIP karszalagod birtokában soron kívül regisztrálj a helyszínen a versenyekre, az egyes termekbe soron kívül belépj, használd a lezárt VIP termeket, ahol a fellépők és a TikTok sztárok is tartózkodnak. Két üdítőjegyet kapsz, valamint egy alkalommal állófogadásos vendéglátást nyújtunk, amely egy party menüből (pulled pork szendvics) és miniszendvicsekből áll, illetve sós és édessüteményeket lehet még fogyasztani. VIP-ként közönségtalálkozók ELŐTT tudsz találkozni kedvenceddel, és elegendő idő esetén szelfit vagy közös TikTokot készíthetsz vele, vagy garantált aláírást szerezhetsz tőle. Kérjük, jelezd előzetesen a weboldalon, hogy ki az, akivel mindenképp szeretnél találkozni. Ha ezt nem teszed, akkor még Neked sem tudjuk garantálni a találkozást, mivel az jelentkezési sorrendben történik. Ha megteszed, akkor is a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani, hiszen elképzelhető, hogy egy egy népszerű TikTokker iránt nagy lesz az érdeklődés. Jelentkezésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha a jegyed vonalkódja alatti számot beírod az űrlapra.

Természetesen, az AKVÁRIUM több ezer eseményt bonyolított már le fennakadások és biztonsági problémák nélkül. Tekintettel az esemény speciális jellegére, szigorúbb biztonsági intézkedéseket léptetünk életbe. a 10-14 év közötti fiatalokat karszalaggal különböztetjük meg, és egyedül nem hagyhatják el a rendezvényhelyszínt, csak szülői felügyelettel. A rendezvényhelyszín felel mindenki biztonságáért.

Belépőjegyedet a Ticketportál weboldalán, (www.ticketportal.hu) és országos hálózatán keresztül valamint az AKVÁRIUM Klub jegypénztárában szerezheted be:
– az ország mintegy 300 Ticketportál pontján
– telefonos vagy online Ticketportál megrendeléssel, házhozszállítással
– Ticketportál online foglalással, majd a 300 Ticketportál átvételi pont egyikén
– Telekom ügyfél vagy? Mobiltelefonon a Ticketportálon ( 65 Ft kezelési díj)
– az AKVÁRIUM Klubban és a klub online felületén www.akvariumklub.hu
www.ticketportal.hu

Elsősorban azoknak, akik TikTokoznak, 1 követőtől 700.000-ig. Vagy akiket érdekel a TikTok világa. A rendezvényen 10 éves kortól lehet részt venni. 10-14 éves TikTokkerek kizárólag szülővel érkezhetnek. Ha már betöltötted a 14-et, akkor önállóan is részt vehetsz, és nevezhetsz versenyekre. Az eseményen a 14-25 éves korosztály is képviselteti magát, de a “TikTok közösség” nyitott jellege miatt bármilyen korosztály előfordulhat. Azoknak is kifejezetten ajánlott, akik influencerekké szeretnének válni, illetve szülőként érdeklődnek a közösségi média és a fiatalok világa iránt.

Load More